Beurslogistiek

Overview

Beurslogistiek

 

  • Transport Wereldwijd van uw beursmateriaal

 

  • Track’n trace voor veel bestemmingen

 

  • Materiaalopslag

 

  • Standbevoorrading Beursstand

 

  • Inklaring en documentatie

 

  • Opslag Verpakkingsmateriaal en Leeggoed

 

 

 

Voor de Standhouders,Exposanten, Bedrijven, Organisaties en Standenbouwers die op zoek zijn naar een partner met:
de specifieke kennis van de geschreven en ongeschreven regels op het beursterrein
en de daarbij horende transporten organiseert en u een nauwkeurige berekening geeft vanaf uw locatie in uw magazijn tot op uw beursstand , met alle handelingen en variabele kosten in, en u hierbij een vaste all-in prijsgeeft

Een Project-Coördinator toegewezen krijgt als vast aanspreekpunt 24/7 met alle ervaring en kennis. Beurslogistiek vraagt bepaalde acties die extra logistieke steun moeten krijgen of waarvan een nauwkeurige opvolging en volledige coördinatie van uw logistieke projecten prioritair is.

We weten wat een beurs vraagt aan financiële investering aan u als standhouder of standenbouwer. Dergelijk investeringen verdient een serieuze aanpak. Daarom wijden we ons toe op uw project en dus ook op uw investering.
Logipeople als jonge onderneming MAAR ervaren partner. Onze ervaringen zitten verzameld in een veelzijdig polyvalent team met tal specialisaties

Logipeople als flexibele partner = Onze mate van flexibiliteit is niet vergelijkbaar in de sector. Flexibiliteit voor uw project betekent altijd kunnen beschikken over kwaliteit van dienstverlening en steeds de voordeligste oplossing aanbieden . Dankij ons netwerk en vele partners met connecties opgebouwd doorheen de jaren worden we hoog aangeschreven als absolute meerwaarde inzake flexibiliteit.

Logipeople als kostenbesparende factor. Logipeople is ongetwijfeld uw voordeligste partnerkeuze dankzij een eenvoudige bedrijfsstructuur. In tegenstelling tot andere aanbieders zitten we niet vast aan torenhoge vaste kosten die dan rechtstreeks of onrechtstreeks moeten worden betaald door de klant.

Vaak betaald uw mee voor zaken die niks met uw beurstransport en organisatie te maken hebben.
Voor ons is Eenvoud en Transparantie key naar een vlotte en eerlijke samenwerking.

Kortom, bij Logipeople vindt u vele aspecten die u gemoedsrust bieden voor uw project en ontzorging van tal van verantwoordelijkheden.

Tijdens de beursvoorbereidingen, transporten en regelen van de diensten op het terrein tot het afleveren van uw tentoonstellingsmateriaal of beursstand mag u opnieuw genieten van zorgeloze nachten en uw focus leggen op uw core business.